2012. márc. 5.

kutya és/vagy kert

Látszik, hogy még nem értünk körbe a naptárban egy kutyás évvel.  Az új évszakok mindig új kérdéseket hoznak. Most a tavaszi kerti virágágyas elképzeléseimet és a spánielek híresen erős ásási hajlamát kell majd összeegyeztetni.
 Ma nem voltam igazán boldog amikor a krizantém éppen csak kibújt pici friss hajtásainak közvetlen közelében kapart gödröt, de olyan vehemenciával, hogy alig tudtam leállítani. Gondolom az ágyásszegély - kerítés lesz a megoldás.

2 megjegyzés:

  1. Ez egy nagyon jó kérdés! Én az és-re szavazok mindenképp, de nem könnyű megvalósítani! Első évben minden! növény mellé, köré karókat vertem, rém hülyén nézett ki a kert, de megmaradtak a virágok. Második évben tyúkhálót húztunk ki átmenetileg, amíg lesz pénz rendes kis kerítésre. A tyúkháló ronda, de hatásos. Most elkészült az alacsony kiskerítés, kutya úr simán átugorja:) Pedig a háló sem volt magasabb, hiszen nekem is át kell másznom rajta! Szóval most az van, hogy megpróbáljuk ránevelni, hogy ne ugorjon át, hiszen a szobába sem mehet be, pedig fizikailag lehetséges lenne. Meglátjuk... Sok sikert nektek is!

    VálaszTörlés
  2. Igen, nekem is volt egy álmom a szép, szabad, belső elkerítések nélküli virágos kertről amiben békésen futkározik a kutya, de azt hiszem fel kell adnom, vagy legalábbis el kell napolnom :).
    A benti tiltott területeket azért sokkal könnyebb "megvédeni", mivel jóval rövidebb az a határvonal amit nem szabad átlépniük.
    Drukkolok nektek is, majd kíváncsi leszek a fejleményekre.

    VálaszTörlés